Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Beauty & Elegance
  
Adres:Craenevenne 65
Postcode:3600
Plaats:Genk
  
Telefoon:089 68 02 20
Fax:089 36 39 61
Website:http://www.beauty-elegance.be

INFORMATIE

 Welk leven we ook leiden, er komt altijd een moment waarop we onszelf eens willen verwennen. Een tijdstip waarop we de behoefte voelen ons weer helemaal op te laden en zin hebben om zorg te dragen voor onszelf. Om ons lichaam en onze geest de opkikker te geven waar het al lang naar verlangde...

Beauty en Elegance ... We leggen je met plezier in de watten in ons centrum, aan de rand van het rustieke domein Bokrijk. Een plek waar stilte je helemaal tot rust brengt. ‘Genieten ‘ en ‘Verwennen’, deze begrippen worden bij ons in hoofdletters geschreven.

Diverse verwenarrangementen, aangepaste massagebehandelingen, gelaats– en lichaamsverzorgingen, afslankmogelijkheden, kuurbehandelingen, huidverjongende behandelingen en energetische kleurentherapie behandelingen voor lichaam en geest, … Er kan veel binnen Beauty & Elegance .

Wij baseren onze kwaliteitsverzorgingen op de Thalassotherapie en knappen je dankzij de zee weer op. Het merk Thalgo weerspiegelt de zeewater– en algentherapie. Het staat dus voor het geneeskrachtige karakter van de zee. Thalgo is inmiddels in meer dan vijftig landen een gekend begrip op het vlak van verantwoorde revitalisering en lichaamsverzorging. Vandaar dat wij dit merk hoog in het vaandel voeren.

Daarnaast werken we met het merk ‘Phyto 5 TM’, dat borg staat voor natuurlijke kleiprodukten en kleurentherapie behandelingen. Met deze behandelingen komen we op het terrein van de energetische gelaats– en lichaamsbehandelingen.

Tijdens de unieke geur– en kleurreis van het merk ‘Fleur’s’, komen wij aan de aromatische gelaats– en lichaamsbehandelingen toe. Maak eens kennis met de goudkleurige bloemenextracten: een weldaad voor lichaam en geest !

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Schoonheidssalons.be