Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Beauty4all
  
Adres:Wijgmaalsesteenweg 2a
Postcode:3150
Plaats:Haacht
  
Telefoon:0495 300 830
Website:http://beauty4all.be

INFORMATIE

 Welkom, dames. Mijn naam is Kristel en stel u BEAUTY4ALL voor , het schoonheidsinstituut dat u verwent.
Bij Beauty4all wordt u in de watten gelegd. U krijgt een aangepaste verzorging, huidanalyse en tips om thuis verder van de verzorging te kunnen genieten.

Bij Beauty4all kan u rekenen op een persoonlijke aanpak, professionele behandeling en resultaatgericht verzorgingsadvies.
U parkeert uw wagen op de oprit ( geen parkeerproblemen) en wordt persoonlijk ontvangen. U hoeft niet te wachten want voor iedere klant wordt er voldoende tijd voorzien zodat de behandeling zonder tijdsdruk en in een ontspannen sfeer kan verlopen.
U krijgt een aangepaste behandeling volgens de noden en behoefte van uw huid. Ook huidproblemen zoals psoriasis, eczeem, acne, gevoelige huid,... kunnen behandeld worden.
De producten bevatten geen parabenen, geen chemische kleur- of geurstoffen en zijn niet op dieren getest.
Elke behandeling bezorgt u het gewenste resultaat, verbetert de conditie van de huid en ontspant zowel het lichamelijke als het emotionele welzijn door middel van aanraking en warmte.

Uw behandeling wordt aangepast aan de noden en behoeften van uw huid en lichaam. Een behandeling is gericht op een intensieve werking en snel resultaat. Zo krijgt u ook gratis advies mee voor de thuisverzorging zodat u de effecten van de verzorging langdurig kan behouden.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Schoonheidssalons.be