Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Het Stille Seizoen
  
Adres:Monnikstraat 1b
Postcode:1740
Plaats:Ternat
  
Telefoon:0473 931 284
Website:http://www.hetstilleseizoen.be

INFORMATIE

 Na mijn jeugdjaren in Oostende aan zee, ben ik in Ternat terechtgekomen na mijn huwelijk met Iwan Assys. Van kinds af aan voelde ik mij aangetrokken door de term schoonheid en verzorging in zijn vele facetten: de glamour en glitter van de modewereld, de zee, de kracht van de natuur, teruggaan naar de kern…


In het begin van mijn carrière was ik rusteloos op zoek naar de uitdaging in mijn leven die me een antwoord kon geven op mijn fascinatie van schoonheid en verzorging. Ik startte mijn eigen zaak, na een 2 jarige opleiding medisch pedicure aan het OLV ziekenhuis te Aalst. De keuze medisch pedicure was duidelijk een eerste stap in het zoeken naar dat antwoord. Toch kreeg ik steeds meer de vraag waarom ik geen schoonheidsspecialiste bij studeerde. Mijn klanten waren op zoek naar iets anders; Een tijdje ontsnappen aan de dagelijkse sleur om de huid maar ook om zichzelf te doen stralen. Het was deze opvatting die me deed beslissen om verder te gaan in de schoonheidsverzorging.

Zo ontstond Het Stille Seizoen, welke de naam volledig weergeeft wat de mensen bij ons mogen verwachten: stilte, rust, relaxatie in een natuurlijke omgeving met een behandeling van 100% natuurlijke producten. Een klant vertelde me het mooiste compliment:

’vanaf je hier binnenstapt, voel je je volledig tot rust komen en vergeet je de dingen om je heen. Na de behandeling straalt mijn huid maar heb ik ook vanbinnen een echte opkikker gekregen'


Door het gewone, ongewoon goed te doen werd ik ondertussen gevraagd om mijn manier van werken door te geven aan toekomstige schoonheidsspecialistes en pedicures in de Schoonheidsschool te Gent. Waar ik nog veel bijleer van mijn eigen studenten en zo niet blijf stilstaan in de sterk groeiende sector van de schoonheidsverzorging. Dit alles maakt dat elke behandeling nog persoonlijker en professioneler wordt.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Schoonheidssalons.be