Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Huidcentrum
  
Adres:Heidestraat 104
Postcode:3590
Plaats:Diepenbeek
  
Telefoon:011 74 78 37
Website:http://www.huidcentrum.be

INFORMATIE

 Wij helpen u uw huidproblemen aan te pakken op een milde en gezonde manier, zonder het gebruik van chemische producten en medicatie. We geloven in het streven naar een gezonde huid die straalt en er natuurlijk mooi uitziet. Huidcentrum behandelt uw huid met liefde en met zachtheid om ze terug in balans en in topconditie te brengen zonder haar te beschadigen.

Elk lichaam en dus ook elke huid vertelt een ander verhaal. We maken dan ook de nodige tijd vrij om naar uw verhaal te luisteren want we menen dat u ons kan vertellen wat uw huid nodig heeft of wat ze net mist. Immers elk van ons heeft een andere levenswijze en achtergrond. Daarom biedt Huidcentrum u een behandelplan dat individueel op maat gemaakt is om uw gewenste huidverbetering te realiseren.
Naast de cosmetische huidbehandelingen, helpen we u ook in uw voedingspatroon en sporen we mineralen- en vitaminen tekorten op om ze op de juiste manier te kunnen aanvullen. Want u weet het ook, wie gezond is vanbinnen, straalt vanbuiten. Dankzij de voedingssupplementen van LavieSage, AOV, Rejuvenal, Amanprana en Omega & More brengen we uw lichaam en dus ook uw huid terug in een gezond evenwicht.

Verder steunen we u ook in de dagelijkse omgang met uw huid en verzorging van uw huid. Wat u elke dag thuis doet, is minstens even belangrijk als de Huidcentrum therapie. Het is niet zomaar een crème smeren en dan hopen dat deze miraculeus uw huid zal verbeteren, zoals zoveel reclame boodschappen dat beloven. Het gaat erom dagdagelijks de juiste producten te gebruiken voor uw huid zodat echte resultaten behaald worden en dat deze resulaten ook blijven. Daarom kiezen wij voor de hoogwaardige producten van Dermaquest, Lycogel en AOV want zij helpen u uw huid met trots te dragen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Schoonheidssalons.be