Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

PresQue
  
Adres:Molenpoort 8/3
Postcode:3500
Plaats:Hasselt
  
Telefoon:011/75 70 50
Website:http://www.presque.be

INFORMATIE

Welkom!

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! En dat willen we bij +PresQue bereiken. Het is dan ook een bewuste keuze om ons enkel te focussen op medisch innovatieve en veilige behandelingen met gegarandeerd resultaat.

Zo kan je bij ons terecht voor medische cavitatie - liposuctie zonder snijden -, medische laserbehandelingen voor een stralende huid en permanente ontharing. Medisch-esthetische gelaatsbehandelingen met cosmeceuticals (MEDEX en 4VOO-distinct man) , medisch gespecialiseerde voetverzorging, individuele wimperextensions, permanente make-up, verwijderen van tatoeages, inkleuren van tepelhofcorrecties, anti rimpelbehandelingen en injecteerbare fillers maken het aanbod compleet.

Belangrijk hierbij is ons team van medewerkers die naast hun (para)medische achtergrond gekenmerkt worden door hun discrete en klantvriendelijke aanpak. Op deze bijzondere plek kom je dan ook volledig tot rust en word je met uiterste zorg verwend in een aangenaam luxueus kader.

Volg ons ook via Facebook: https://www.facebook.com/presquehasselt/

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Schoonheidssalons.be